Geox Poolsaapad Adelhide J26EWA

Vali suurus:
Vali värvus:

Saadavus

See variatsioon ei ole saadaval!

Tavahind: 92.90 €
Kogus:   Lisa korvi
Geox Poolsaapad Adelhide J26EWA
Kaubamärk: Geox
Tootekood: J26EWA-C9999 must/032

Äärmiselt originaalsed ja väga soojad lumesaapad on noorusliku välimusega mudel. Lumesaapad on väga mugavad ja tänu universaalsetele värvidele sobivad need hõlpsasti erineva stiiliga kokku. GEOXi lumesaabastega komplekt on alati hitt! Must pealne on vastupidavast plastikust ning kogu tallaga ühenduv osa on kõvemast materjalist, ka musta värvi. 

Lumesaapad kinnituvad laia väga tugeva takjapaelaga. See mudel sobib ka kõrge tallakaarega naistele. 

Lumesaabaste stiil on väga nooruslik ja kaasaegne. Tald on painduv ja libisemiskindel, mis tuleb kindlasti kasuks talvistel jalutuskäikudel.

Tootja võtab murest looduskeskkonna pärast ette meetmeid, et vähendada negatiivset mõju keskkonnale. Ta kasutab jalatsite tootmiseks taaskasutatud materjale ja rakendab säästvaid tehnoloogilisi protsesse. Seda kõike keskkonna ja meie planeedi tuleviku nimel. 

Soe vooder on ülipehme ja koos tallaga võimaldab loomulikku soojusregulatsiooni ja isolatsiooni külmadel päevadel. Sisetald on eemaldatav, mis muudab kingade sisemuse värskena hoidmise lihtsamaks. GEOX lumesaapad  on mugavad ja vastupidavad ning must värv muudab need kergesti kohandatavaks iga stiiliga.

 

Tekkis küsimusi - saada kiri!
Loe järelmaksu kohta rohkem siit